VLOERVERWARMING

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen in uw woning of pand? Ceka-Tech installaties uit Lichtenvoorde is een vloerverwarming installateur in gemeente Oost Gelre. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van alle voorkomende systemen en adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van vloerverwarming. Vloerverwarming is eventueel uit te breiden met een naregeling. Dat wil zeggen dat ruimtes te bedienen zijn met een aparte thermostaat. Een goede manier om op de stookkosten te letten!


SOORTEN VLOERVERWARMING

Qua vloerverwarming is er keuze uit watergedragen en elektrische systemen voor toepassing in natbouw of droogbouw. Welke soort vloerverwarming het beste past in uw situatie hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of het gaat om nieuwbouw of een bestaand pand, wat de ondervloer is en of u de vloerverwarming wilt toepassen voor hoofd- of bijverwarming.

Natbouw vloerverwarming
Bij een natbouw vloerverwarming wordt een buizennet op de isolatie geplaatst waar vervolgens cement op wordt gestort. Hieroverheen kunt u vrijwel ieder gewenste afwerkvloer plaatsen. Natbouw vloerverwarming wordt veel toegepast in nieuwbouw en is mogelijk in een elektrische of watergedragen variant. Watergedragen vloerverwarming is geschikt als hoofdverwarming en is op verschillende dieptes en manieren aan te leggen. Elektrische vloerverwarming bestaat vaak uit dunne matten en is vooral geschikt als bijverwarming in combinatie met een cv-ketel.

Droogbouw vloerverwarming
Hier wordt geen gebruik gemaakt van gestort cement, maar van aluminium of stalen platen met sleuven waarin een verwarmingsbuis ligt. Droogbouw vloerverwarming heeft een lage opbouwhoogte en kunt u over een bestaande vloer leggen. Dit maakt het geschikt voor toepassing in bestaande huizen, monumentale panden, flats en bovenverdiepingen. De droogbouw vloerverwarming is beschikbaar in een watergedragen of elektrische variant. 

De monteurs van Ceka-Tech Installaties uit Lichtenvoorde hebben ruim ervaring met de installatie van alle voorkomende soorten vloerverwarming. We adviseren u graag over de beste opties in uw situatie. Onze vloerverwarming installateur bezoekt u graag op uw locatie in Oost Gelre om de mogelijkheden te bespreken.


VOORDELEN VAN VLOERVERWARMING

  • Aangename en gelijkmatige verwarming
  • Constante temperatuur in huis
  • Energiezuinig en onzichtbaar systeem
  • Uitstekend te combineren met bijv. een warmtepomp en zonnecollectoren


CEKA-TECH VLOERVERWARMING INSTALLATEUR OOST GELRE

Ceka-Tech is vakkundig installateur van vloerverwarming, centrale verwarming en andere (duurzame) systemen in woningen en panden in Oost Gelre. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.