INSTALLATIEWERK

Ceka-Tech installaties uit Lichtenvoorde is all-round installateur van elektra, centrale verwarming, zinkwerk, sanitair, loodgieterswerk en duurzame systemen. Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u rekenen op vakkundig installatiewerk, onderhoud en advies op maat.


ELEKTRA

Zowel voor particulieren als de zakelijke markt verzorgen wij de installatie van elektra. U haalt het meeste uit uw elektrische installatie wanneer deze precies op uw situatie en behoeften is toegesneden. Daarom nemen wij graag de tijd om uw wensen te inventariseren en mee te denken in het ontwerp. Wij zorgen vervolgens voor een deskundige en veilige aanleg van al uw elektrische installaties zoals lichtpunten, stopcontacten, telefoon- en datanetwerken, televisie, beveiliging, domotica, laadpunten en zonnepanelen


VERWARMING

Een goede en centrale verwarming van uw woning of bedrijf is erg belangrijk voor uw wooncomfort. Het aanleggen of vervangen van de cv-installatie is bij Ceka-Tech Installaties uit Lichtenvoorde in vakkundige handen, evenals de nazorg en het onderhoud. We werken met moderne en duurzame cv-systemen van merken als Nefit, Remeha en Atag.

Ook voor vloerverwarming, in alle gewenste uitvoeringen en denkbare systemen, bent u bij uw installateur in Lichtenvoorde aan het juiste adres.


LOODGIETERSWERK

Behalve allerhande installatiewerkzaamheden zijn wij ook vakbekwaam in loodgieterswerk. We verzorgen bijvoorbeeld de aanleg of aanpassing van toiletruimtes, leidingen en het riool. En ook verhelpen wij lekkende kranen of verstopte leidingen en verrichten we onderhoud aan uw verwarmingsinstallaties en sanitair. 


SANITAIR

Wilt u uw badkamer of toilet renoveren of vervangen? Ook dat kan uw installateur uit Lichtenvoorde voor u verzorgen. Wij zorgen niet alleen voor deskundige en perfect afgewerkte installatie van uw wastafel, douche, toilet en ligbad. U kunt uw nieuwe sanitair van topmerken als Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit en Geberit ook bij ons uitzoeken. We leveren het totaalpakket en zijn u graag van dienst bij het adviseren, ontwerpen en installeren van uw nieuwe badkamer of toiletruimte.


KOPER- EN ZINKWERK

De uitvoering van dakgoten en hemelwaterafvoeren is medebepalend voor het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren en plaatsen zowel maatwerk als standaard dakgoten en hemelwaterafvoeren in bijvoorbeeld zink, koper of kunststof. Ook voor reparaties kunnen wij u van dienst zijn. Uiteraard verzorgen wij ook het aanbrengen of repareren van dakbedekking op uw woning, berging of bedrijf.


INSTALLATEUR LICHTENVOORDE

Ceka-Tech Installaties is gevestigd in Lichtenvoorde. Wij bedienen klanten in Oost Gelre. Neem contact op met Ceka-Tech Installaties.